≫ 

Predsednik zdravstvene komisije Zvezde: Navijači, dođite bez straha da uživamo u igri crveno-belih

Miljko Ristić predsednik zdravstvene komisije Zvezde ohrabrio navijače da dođu jer su sve mere zaštite preduzete

  • 0
Prof. dr Miljko Ristić

Foto: Marko Todorović

Predsednik zdravstvene komisije FK Crvena zvezda i Fudbalskog saveza Srbije, kao i član upravnog odbora Zvezde dr Miljko Ristić je na osnovu svoje funkcije iskoristio da pozove Zvezdaše da dođu na meč protiv Radnika.

- Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, stanje je potpuno bezbedno, što potvrđuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije.

- Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde i nadam se što većem broju navijača na tribinama našeg stadiona - ističe Ristić.

Utakmica u Inđiji koja je igrana uz prisustvo publike je prošla u najboljem redu, a Ristić veruje da nema razloga da bude suprotno u narednim utakmicama koje slede. Prva u nizu je protiv Radnika na Marakani

- Već mesec dana preduzimamo neophodne mere da sve bude kako treba. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Inđiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika.

Marko Gobeljić

Foto: Marko Jovanović

- Još jednom, voleo bih da vidim što više Zvezdaša na tribini koji će doći da pozdrave Dejana Stankovića i naše šampione -podvlači Ristić.

Meč između Crvene zvezde i Radnika je na programu u subotu od 19 časova, a karte za meč će koštati simboličnih 75 dinara, a u prodaju je pušteno samo polovina ulaznica od kapaciteta stadiona.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA