≫ 

Nekadašnji kapiten Rada napravio transfer karijere u Španiju

Sećate li se Nikole Maraša?

  • 0
Nikola Maraš Nikola Maraš; Foto: MN Press

Svojevremeno je u Srbiji važio za veliki potencijal i štopera za velike klubove, ali se Beograđanin Nikola Maraš nekako nečujno preselio u Portugaliju odakle je bez velike pompe izgradio svoj fudbalski put.

Posle Šavesa u koji je iz Rada prešao za 400.000 evra u leto 2017, prošlog avgusta se otisnuo u Španiju u redove Almerije koja se nalazi na kursu plasmana u Primeru.

Tamo je postao jedan od najboljih štopera, a dobre partije donele su mu i transfer karijere. Barem kada se radi o njenom dosadašnjem toku.

Španski mediji pišu da je Almerija odlučila da otkupi Maraša od Portugalaca za 1,3 miliona evra, što podrazumeva pravo na 75% vlasništva nad fudbalerom, dok će preostalih 25% ostati u vlasništvu Šavesa.

Maraš ima 24 godine, a pored nastupa za mlađe kategorije Srbije, ima i jedan nastup u dresu seniorskog tima u čuvenoj prijateljskoj utakmici protiv selekcije SAD, koja je odigrana u januaru 2017.

Zanimljivo da mu je u Almeriji trener nekadašnji as Reala iz Madrida Hoze Marija Gutijerez - Guti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA