Nikolića i Lokomotivu pogledala sreća, Liga šampiona je sada u njihovim rukama

Još jedan kiks Krasnodara u borbi za drugo mesto

  • 0
Marko Nikolić Printskrin: Youtube/ФК «Локомотив» Москва

Da je Krasnodar pobedio Krila Sovjetov na otvaranju 29. kola Premijer lige Rusije, Lokomotiva Marka Nikolića se ništa ne bi pitala za mesto koje vodi u Ligu šampiona! Ovako - "mašinovođe" imaju sve u svojim rukama u preostala dva meča!

Bio je Krasnodar favorit u Samari, pobedom bi se izjednačio sa Lokomotivom s kojom ima identičan međusobni skor i mnogo bolju gol-razliku, ali je domaćin uspeo da sačuva mrežu i izvuče bod - 0:0.

Lokomotiva sada ima 51 bod na drugom mestu, Kranosar je treći sa 49, CSKA je na četvrtom mestu sa 47 - uz napomenu da sva tri tima imaju još po dva meča s obzirom na to da Krasnodar treba da igra utakmicu 23. kola sa Dinamom.

Zanimljivo, u ovom 29. kolu Lokomotiva i CSAK će igrati derbi zakazan za četvrtak od 19.30 minuta i posle njega će se dosta toga znati. Armejci bi u slučaju pobede bili ravnopravan rival za to drugo mesto uoči poslednjeg kola.

A u tom poslednjem kolu CSKA igra kod kuće protiv Tambova, Lokomotiva gostuje Uralu, dok će Krasnodar ugostiti Ahmat.

Vredi pomenuti da Marko Nikolić nema nijedan poraz od dolaska u Lokomotivu, ali je pomenuti klub vezao četiri uzastopna remija i na taj način su na kocku stavili već viđeno drugo mesto. Možda čak i treće koje vodi u kvalifikacije. Ipakl sve će biti jasnije u četvrtak veče...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA