≫ 

Napadač Liona 'ladno iskopirao Sterlinga: Svi pričaju o nestvarnom promašaju Kornea protiv Dižona

Zasenio je i het-trik Memfisa Depaja

  • 1
FC FK Mancester siti - Lion Foto: Tanjug/AP

Lion je zabeležio premijerni trijumf na startu nove sezone u Ligi 1 protiv Dižaona od čak 4:1, ali je meč na "Olimpik parku" definitivno obeležio Maksvel Korne nestvarnim promašajem iz izgledne situacije.

Napadač domaćina i jedan od heroja nedavne pobede nad Mančester Sitijem u Lisabonu uspeo je skoro da iskopira onaj čuveni promašaj Rahima Sterlinga, kada se našao u petercu rivala pred praznim golom.

Za razliku od Engleza koji je pucao visoko preko gola, Korne je tako postavio nogu da je lopta otišla iza njegovih leđa. Ako mu je izgovor, malo ga je zaklonio defanzivac Dižona.

Srećom, taj promašaj je usledio u 73. minutu kada je već bio odlučen ishod ovog meča, ali će ljubitelji fudbala narednih dana imati čime da se zanimaju.

Inače, Lion je upisao premijerni trijumf na krilima Memfisa Depaja koji je postigao het-trik, a istini za volju dva gola je postigao sa bele tačke.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    29. avgust 2020 | 13:43

    Ali kako ih je prosao Ouar..dovedi ga Arteta leba ti.. 😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA