≫ 

Dva ugriza za šest minuta i standardna partija Vukova: Himenez i Sai rešili gostovanje u Šefildu

Ekipa Nuna Espirita Santa rutinski porazila Šefild junajted u gostima - 0:2

  • 0
Raul Himenez šefild junajted - vulvs Foto: Tanjug/AP

Sezona je nova, a navike fudbalera Vulverhemptona stare. Da igraju tvrdo i pobeđuju. To je već postao prepoznatljivi trejd-mark igrača sa Mulinoa koji su za samo šest minuta rešili gostovanje Šefild junajtedu na Bramal lejnu - 0:2 (0:2).

Još se utakmica nije pošteno ni zahuktala, a na semaforu je bilo dva gola razlike za goste. Raul Himenez u 3. i Roman Sai u 6. minutu efektnim udarcima posle centaruteva Podensea i Neta su načeli mrežu golmana Remsdejla i surovo mu poželeli dobrodošlicu na debiju u novom klubu.

Sve posle toga bilo je puko odrađivanje posla. Vulverhempton je igrao vrlo snažno i kompaktno u odbrani, onako kako nas je i navikao prethodnih sezona, dok je Šefild junajted tek u završnici utakmice stvorio prilike, ali bez realizacije.

Najbolju da postigne počasni pogodak imao je Mekburni glavom u 93. minutu, ali je Sai izbacio loptu iz mreže.

Treba reći i da je i napadač gostiju Himenez propustio nekoliko prilika da uveća trijumf Vukova, ali to neće zaboleti trenera Nuna Espirita Santa koji je pobedom proslavio novi ugovor koji je potpisao pre nekoliko dana.

Šefild junajted nije ličio na sebe, a kako je ovo ta famozna druga sezona u Premijer ligi, ona najteža, imaće tim Krisa Vajldera dosta posla da izbori opsanak posle odličnog izdanja iz prošle sezone

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA