≫ 

Ponovo radi Linglong: Surdulički "Kapokanonijere" opet precizan, Spartak demonstrirao moć

Odigrane prve tri utakmice 15. kola elitnog domaćeg takmičenja

  • 1
fudbaleri radnika Foto: Arena sport

Fudbaleri Radnika iz Surdulice zabeležili su najubedljiviju pobedu u petak, u jednoj od tri utakmice 15. kola Superlige - savladali su na svom terenu "davljenika" Mačvu 3:0, i tako popravili svoj položaj na tabeli.

Strelci za tim Slavoljuba Đorđevića bili su Makarić iz penala, Mitošević i Pavlov, za lagani trijumf protiv najjačeg kandidata za eliminaciju u niži rang.

Mačvi je ovo bio već 11. poraz ove sezone, mada je OFK Bačka trenutno poslednjeplasirana, uz meč manje od Šapčana.

Najlepši momenat meča na "surduličkoj Bombonjeri" bio je gol iskusnog Mitoševića, za 2:0, efektno je pogodio bivši igrač Vojvodine sa 16 metara, smestio loptu pod prečku i tim potezom praktično rešio pitanje pobednika.

Vredi reći da je golgetersku seriju nastavio Makarić, došao je do svog 11. gola ove sezone i distancirao se na vrhu liste strelaca od konkurencije. Prvi iza njega, sa devet pogodaka, je Lukić iz TSC-a sa devet, osam ima Bojić iz Vojvodine...

U preostala dva meča, Spartak je kao gost pobedio Javor 3:1, dok su Mladost i Čukarički remizirali u Lučanima - 1:1.

Gosti su vodili golom Endiajea u prvom poluvremenu, prethodno je veliki posao odradio Birmančević, da bi domaći tim poravnao u finiu preko Bojovića, na asistenciju Odite.

Pogledajte oba gola iz Lučana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA