≫ 

Legendarni Peter Čeh se vratio iz penzije i odmah primio 2 komada u dresu Čelsija

Njegov tim na kraju je ipak pobedio Totenhem posle preokreta sa 3:2

  • 2
Peter Čeh Foto: Printscreen

Legendarni češki golman Peter Čeh (38) vratio se ovog ponedeljka iz penzije i odigrao prvi meč za razvojni tim Čelsija (U-23) protiv Totenhema u okviru Premijer lige 2.

Kako je započeo svoj novi debi, bolje da se nije ni vraćao na gol jer je posle 17 minuta igre čak dva puta morao da vadi loptu iz mreže.

Prvi put je kapitulirao svojom greškom, jer je loše ispucao vraćenu loptu od strane saigrača koja je završila u korneru. Iz tog prekida "Pevci" su poveli u 3. minutu, a strelac je bio Džubril Okedina.

Nije se Čeh proslavio ni nekoliko minuta kasnije kada je loše procenio centaršut koji je mladi Din Skarlet pretvorio u drugi gol za Totenhem.

Zanimljivo, pored Petera Čeha u razvojnom timu "Plavaca" nalazi se i Deni Drinkvoter, član šampionske generacije Lestera iz 2016. godine i nekadašnji reprezentativac Engleske.

Nekada rasni vezista zaradio je na ovom meču crveni karton u 77. minutu zbog koškanja sa igračem Totenhema, a Čelsi je u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat i slavio sa 3:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in ...

    14. decembar 2020 | 22:57

    Kakav je on borac, suvisno je bilo sta i komentarisati.

  • 🙈

    14. decembar 2020 | 23:35

    Неки су због много ситнијих повреда завршавали каријере, овај човек са МЕТАЛОМ у глави бранио је годинама и заслужено отишао у пензију. АЛИ, ипак је жеља била већа, ЛЕГЕНДА! 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA