≫ 

Trčanje u pesku, pilates lopte i kupanje u moru: Kako je izgledao trening Zvezde na Kipru

Prvi trening je već odrađen, a crveno-beli su, iako je januar, iskoristili priliku da provere temperaturu mora.

  • 0
Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak na pripreme na Kipar gde će se narednih dana spremati za nastavak sezone. Posle prvog treninga, koji je odrađen odmah posle smeštaja u luksuzni hotel, drugog dana je akcenat bio fizičkoj spremi i na taktici.

Izabranici Dejana Stankovića iskoristili su priliku i da provere temperaturu mora, pa su neki oporavak od treninga obavili kupanjem u Sredozemnom moru.

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Na Kipru će crveno-beli odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Pogledajte i fotografije sa drugog treninga na Kipru:

Atletiko drži vrh Primere i izgleda ne planira da ga napusti. Vezao je četiri pobede, a večeras (21.30) imaće pravi ispit jer mu u goste dolazi Sevilja. Kvota na keca je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Sevilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA