≫ 

"Nije imao sreće, mora mnogo toga da nauči": Zidan ispratio Luku Jovića u Ajntraht

Francuz ne zna ni koliko mu sada već bivši napadač ima godina...

  • 19
Luka jovic, zinedin zidan Foto: twitter/@Realmting

Luka Jović bi ovog četvrtka trebalo da doputuje u Frankfurt na lekarske preglede posle kojih će biti promovisan kao novo pojačanje Ajntrahta.

U pitanju je pozajmica s pravom otkupa na kraju sezone, a trener Reala Zinedin Zidan kaže da još uvek nije zvanično obavešten o odlasku Srbina iz Madrida, iako je sve dogovoreno.

Legendarni Francuz, međutim, kroz redove objašnjava zašto Luka nije uspeo u Realu.

- On je još uvek sa nama, ništa mi nisu rekli, videćemo šta će se dogoditi. On je napadač koji postiže golove, to je ono što želimo od njega. Ima 21 godinu i još uvek je mlad. Možda nije imao mnogo sreće, imao je problema sa adaptacijom, povredama... Mora mnogo toga da nauči, ali njegovi kvaliteti će uvek biti tu - rekao je Zidan.

Zanimljivo da je Zidan pogrešio kada je rekao da "Jović ima tek 21 godinu" pošto je krajem decembra momak iz Bijeljine napunio 23.

Spomenimo na kraju i da će Real iz Madrida tokom pozajmice plaćati 80 odsto Jovićeve plate, a to je oko 8 miliona evra, dok će preostalih 2 miliona pokriti Ajntraht iz Frankfurta.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

Arsenal se u jednom trenutku nalazio blizu zone ispadanja, ali je pobeda u derbiju nad Čelsijem preokrenula stvari, usledila su još dva trijumfa, a večeras (21.00) protiv Kristal Palasa Tobdžije imaju priliku da vežu četvrtu pobedu u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Kristal Palas

Barselona je posle penala eliminisala Sosijedad, a hoćemo li u finalu Superkupa Španije gledati El Klasiko znaćemo posle večerašnjeg (21.00) drugog polufinala Real – Bilbao. Kvota na Kraljevski klub je 1,72, dok je dupla šansa X2 2,11. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Bilbao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. januar 2021 | 08:42

    U ekipi gdje je igra bez igre,gdje ti niko ne da loptu,osim ako si Benzema,gdje bez obzira koliko trčiš imaš tri do pet dodavanja za utakmicu,može uspjeti samo onaj koga gura trener...tu nema šanse za dokazivanje.

  • Slavisa

    14. januar 2021 | 07:42

    Ovo je primer kada ti zena unisti karijeru, mogao je da bude u top 10 igraca ogromnog kluba i mogao je tamo da bude zvezda ali morao da se bavi necim drugim, zelen je on mnogo

  • dejan karaburna

    14. januar 2021 | 09:39

    Pocetak kraja moj Luka , prvo ces nazad u nemacku pa posle ce te Real prodati Osasuni za zamenu za nekog spanskog igraca, pa ce te Sofija ostaviti i uzeti 3/4 para i placaces joj do kraja zivota alimentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA