≫ 

Prijović nije zaboravio da daje golove: Srbin dva puta pogodio, "diše za vratom" Milojeviću

Bivši reprezentativac obeležio meč i pobedu svog tima nakon preokreta

  • 1
aleksandar prijović Foto: printscreen

Srpski napadač Aleksandar Prijović postigao je svoj drugi i treći gol ove sezone za Al-Itihad, pogodio je za vođsto 2:1, potom i za 3:1 protiv Al-Fateha, za preokret domaćeg tima koji je na kraju upisao ubedljiv trijumf - 4:1 (2:1).

Prethodno, već u 2. minutu, gosti su poveli preko Holanđanina Mičela te Vredea, da bi u 9. već bilo 1:1, pošto je Fahad Al Muvalad anulirao vođstvo Al-Fateha.

I onda, na scenu je stupio Prijović, koji je na isteku pola sata igre podsetio na to zbog čega je svojevremeno bio standardni reprezentativac Srbije. Prijović je natrčao na loptu koju mu je servirao Saul Abdul Hamid, imao je vremena i da je eventualno primi i tek onda šutira, ali se odlučio na udarac iz prvog kontakt - i to je uradio majstorski.

Pogodio je Srbin dalji, desni ugao gola, ostavio malo šansi golmanu gostiju da interveniše i spreči najgore po svoj tim.

Sjajan gol Prijovića sa oduševljenjem je ispratio i komentator utakmice.

Za razliku od prvog gola, kod drugog je Prijoviću bilo daleko jednostavnije da pogodi mrežu, jer se našao na petercu kada mu je lopta stigla a desne strane. Delovalo je da će bez ikakvih problema završiti akciju, međutim isprva nije najbolje zahvatio loptu, te je golman uspeo da sačuva gol, ali samo za kratko.

Prijović je bio priseban i ispravio se, te tako doneosvom timu vođstvo od 3:1, koje je u samoj završnici uvećao Harune Kamara.

Prijovićev tim se ovom pobedom probio na četvrto mesto na tabeli, ima dva boda manje od Milojevićevog Al-Ahlija, uz meč više od konkurenata iz vrha tabele.

Video: Prijović ne može bez narodnjaka, ni u teretani, ni dok vozi Ferari ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA