Transfer iznenađenje u Sloveniji: Rođeni brat Pola Pogbe potpisao za Tabor iz Sežane

On će u ovom klubu igrati do kraja tekuće sezone

  • 0
Matijas Pogba Foto: Youtube / Printscreen

Jedno od najprijatnijih iznenađenja slovenačkog šampionata ove sezone je Tabor iz Sežane. Klub koji se prošle godine borio za opstanak u nacionalnom prvenstvu, ovaj put nema tih briga. Sedi udobno smešten u sredini tabele, a da nije bilo serije od četiri utakmice bez pobede, verovatno bi se još uvek aktivno borio i za mesto u Evropi.

Mada, ko zna, možda posle najnovijeg pojačanja zaigraju još bolje i ponovo se približe jednom od prva četiri mesta. Naime, rođeni brat Pola Pogbe, fudbalera Mančester junajteda stigao je u Sežanu, gde je potpisao ugovor do kraja sezone sa Taborom.

On se zove Matijas, a u slovenačkom klubu zadužio je dres sa brojem 26. Za razliku od svog brata, on nije imao većeg uspeha u dosadašnjem toku karijere. Uglavnom je igrao u nižerazrednim timovima Francuske i Engleske, poput Kempera, Reksama, Kru Aleksandre, Kroulija, Tura a pored toga je nastupao za Peskaru, Patrik Tisl iz Škotske, Spartu iz Roterdama, Mančego, Lorku i Rasing Mursiju.

Stigao je da upiše i pet nastupa za reprezentaciju Gvineje, za koju je debitovao pre osam godina, ali nije došao do pogotka. Videćemo kako će se snaći u Sežani.

Video: TSC-u čist gol nije priznat, ali samo par sekundi kasnije ekipa iz B. Topole stigla je do vođstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA