“Tragedija je ko radi u Fudbalskom savezu, nisam ja Brus Li“: Recko Antić pokušao da se opravda

Nije jasno da li planira da vodi predstojeću utakmicu u Prvoj ligi Srbije, iako je suspendovan

  • 9
Dragan Antić Recko Foto: Screenshot

Pre samo nekoliko dana, Fudbalski savez Srbije je po hitnom postupku doneo odluku o suspenziji Dragana “Recka“ Antića na čak 18 meseci posle incidenta na meču protiv Trajala, gde se ženi koja je bila u ulozi četvrtog arbitra unosio u lice, da bi ga obezbeđenje na kraju odvelo sa stadiona.

Međutim, on se ponaša kao da se apsolutno nije ništa desilo i uredno se pojavio na konferenciji za medije pred novi meč u Prvoj ligi Srbije. A podsetimo, i ranije je bio kažnjavan zbog sličnih „ispada“.

- Tragedija za srpski fudbal je da takvi ljudi rade u Fudbalskom savezurekao je Antić na početku konferencije za medije.

Potom je pokušao da se opravda, rekavši da nikoga nije fizički napao i da se to vidi na samom snimku.

- Na snimku se vidi da nikoga nisam napao, ruke su mi bile u džepovima. Ne znam kako napadam agresivno bez ruku. Mora da sam Brus Li. Smešno je što su napisali da su branili četvrtog sudiju. Ponavljam, na snimku se vidi. Neću više nikoga da imenujem zato što na im na taj način dajem na važnosti – ističe on.

Nije poznato kako i na koji način planira da vodi utakmicu, pošto je suspendovan. Jedan od načina na koji je to moguće je da se žalio, pa odluka nije postala pravosnažna. Ali kako stvari stoje, to on nije učinio.

- Žaliću se, ne samo Fudbalskom savezu već i Uefi. Na svim utakmicama gde sam isključivan sudije su dobijale loše ocene i suspenzije. Sudije su kažnjavane, ali to nije skandal, a kad se Antić buni kada ga potkradaju to je skandal. Ja na taj način štitim svog grad i svoj klub. Ja se na taj način borim svim srcem za klub i neću da dopustim da svako 'jaše' po Dinamu. Dugo sam u fudbalu da mogu proceniti kada neko greši namerno ili nenamerno. Protiv Dubočice smo izgubili, reč nisam rekao zato što su sudije bile fer. Ovo se ciljano radi da Dinamo isključe iz lige. Biće teško ali ćemo se boriti do kraja. Nema predajezaključio je Antić.

Video: Evrogol Ljubiše Pecelja: Odbranu Napretka iznenadio sa 20 metara golman nemoćno na leđima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma daj

    20. mart 2021 | 09:33

    Kakav sport? Prodali ste se svi komplet. Igrate svi 3 za 3. Svi znate i svi cutite. Laznjaci jedni.

  • goran...

    20. mart 2021 | 10:30

    tragedija je i da takvi kao ti vode neki klub i predstavljaju svoj grad,kako lijepo rece...a ove iz fss pogotovo ne treba komenarisati...svi ste vi isti na svoj nacin,nazalost samo sto je taj nacin negativan uvijek...

  • Džek

    20. mart 2021 | 09:08

    A u onih 35 glasača bili ste i vi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA