"Nemam ništa lično protiv Sume, ali nije trenirao mesec dana": Stanojević zapečatio spornu temu

"Večiti derbi" je na programu u nedelju, 19. septembra, od 18 časova

  • 11

Video: Stanojević očekuje Rikarda u timu za Večiti derbi: Zvezda je opasna u tranziciji, ima brzinu

Fudbalere Partizana očekuje "večiti derbi" protiv Crvene zvezde, takođe, ovaj klub ima i "glavobolje" zbog neizvesnog statusa Rikarda Gomeša koji se povredio na poslednjoj utakmici u Ligi konferencija protiv Anortozisa, dok svi navijači mogu da odahnu jer će za utakmicu biti spreman Sejduba Suma.

Partizan će imati ogromne probleme ukoliko ostane bez svog najboljeg napadača, međutim, trener Stanojević kaže da ni Suma nije baš najsigurniji za derbi s obzirom na to da već mesec dana nije trenirao sa ekipom. Pritom postoji sumnja u delu javnosti da trener Partizana gaji lični animozitet prema Gvinejcu. Stanojević je na tu priču sada želeo da stavi tačku jednom za sva vremena.

- Ja sam iz medija saznao da je spreman, da razume da je pogrešio... Ali, moram da prvo naglasim da Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom! Ništa ovo ne shvatam lično, ne bih mogao da budem trener da tako gledam na stvari. On prvo nije prošao pripreme, izgubio je pasoš, pa sam mu opet i pored toga dao šansu da igra protiv Santa Klare. Da ima išta lično, to ne bih uradio - rekao je Stanojević na konferenciji pred meč sa Zvezdom.

sejduba suma

Foto: MN Press

Sezona je dobrano odmakla, Partizan ima odlične rezultate i bez Sume i zato će Gvinejac teško dobiti tek tako šansu da ponovo zaigra.

- Gledam samo ono što je najbolje za nas. Ja Sumu nisam ni video, pa da li će biti u konkurenciji za derbi – ne znam. Ako vidim na treningu da može posle mesec dana bez ijednog treninga sa timom da nam doprinese – staviću ga da igra. Ma, staviću i Baždara ako mi kažete da će on da nam reši utakmicu. Mi imamo 20 i nešto momaka i pravimo izvanredne rezultate bez bilo koga. Sad da će neko da nam dođe s neba i nešto nam donese.

- Već sam jednom pokazao da ne shvatam ništa lično i dao sam mu i pored svega priliku protiv Santa Klare. Dok god je Suma u klubu, sa nama, radiću ono što je najbolje za tim, ono što je u interesu Partizana. Pojedinac me ne interesuje - podvukao je Aleksandar Stanojević.

Video: Suma potvrdio da je zbog povrede izašao na poluvremenu: Kad to osećam onda ne mogu da završim meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • treba prekid napraviti

    18. septembar 2021 | 15:00

    Znalo se unaprijed da Suma ne smije igrati protiv miljenice..nardeba je dosla odozgo jer sprema se scenario kao i kad smo kup dali opajdari ..nema ni rikarda a i natko ce na klupu..pa sad razmislite da li prekinutiu utakmicu kaf opajdara da gol..

  • nibrS

    18. septembar 2021 | 17:53

    I takav je bolji od Markovića, Jojića i Miljkovića zajedno...

  • juzni front

    18. septembar 2021 | 17:40

    On je i resio utakmicu sa Santa klarom! Kad je izasao nismo napravili nista! Primer svi optuzujo nase igrace kad ne dodju da igraju iz nekog razloga za reprezentaciju a kad stranci idi da igraju za svoju zemlju onda ne postuju klub ! Toliko o tome!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA