Tadića pitali Argentina ili Brazil: "Bilo bi lepo da tešimo i Mesija posle Ronalda"

Kapiten sjajno raspoložen posle plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru

  • 0

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nije skrivao zadovoljstvo i posle sletanja u Beograd iz Lisabona i nije skidao osmeh sa lica.

On je novinarima na aerodromu rekao da je ključna uloga u ovom uspehu selektora Dragana Stojkovića Piksija i da Srbija konačno sada posle njegovog dolaska razmišlja samo o sebi i ne misli na druge.

- Jeste, to je krucijalno, ali ne treba zaboraviti ni stručni štab i sva ta velika imena koja su u stručnom štabu. Sada nam je nebitno protiv koga igramo, hoćemo protiv svih da dominiramo. U prošlosti smo mnogo razmišljali o drugima, zato je sada pala i velika ekipa napokon - rekao je Tadić, kome su novinari otkrili da je nastao novi izraz za igru Srbije - Piksizam".

- Lep izraz baš - prokomentarisao je kapiten.

Tadić ističe da ga ne zanimaju individualna priznanja, nakon što je upitan da prokomentariše činjenicu da je najbolji asistent kvalifikacija.

- Ma ne razmišljam o tome, najbitnije je da pobeđujemo, da su momci srećni i zadovoljni. Asistencije su moj zaštitni znak, to je i način na koji ekipa igra. Kada ekipa igra dobro, onda je i svakom pojedincu lakše da dođe do izražaja - rekao je Tadić.

Argentina ili Brazil?

- Bilo bi lepo, što je veći protivnik to je lepše. 

Bilo bi lepo da utešimo i Mesija u Kataru posle Ronalda? - glasilo je pitanje novinara na šta je Tadić potvrdno odgoorio.

- Pa bilo bi lepo - nasmejao se Tadić, koji je upitan da uporedi kvalifikacije za Mundijal u Rusiji i Kataru, koje je on uspešno prošao.

- Drugačije je, i u ono vreme smo bili fenomenalni kao grupa i kolektiv, sada smo ofanzivniji. Najbitnije je da idemo na velika takmičenja, idemo na drugo uzastopno Svetsko prvenstvo, to mora da postane naš zaštitni znak - poručio je Tadić.

Video: Jeste li vi normalni, šta radite ovo? Piksi zaustavio slavlje u svlačionici, pa održao najluđi govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA