≫ 

Gubili 2:0 do 84. minuta, pa u 93. i 94. dali golove za pobedu i opstanak u ligi

Zanimljiva situacija u Čileu

  • 3

Finiš čileanskog šampionata donbeo je neverovatnu dramu u borbi za opstanak, gde smo videli kako jedan klub gubi sa 2:0 do 84. minuta i sa tri gola u nastavku ostaje u ligi!

U pitanju je Universidad de Čile koji se "mađioničarskim trikom" spasio odlaska u niži rang, iako su tokom cele sezone najviše boravili u zoni ispadanja.

Naime, Universidad je neočekivano gubio od Union La Kalere sa 2:0, drugi pogodak su primili u 75. minutu, a onda su u nadoknadi vremena napravili senzaciju. Najpre je Arias u 84. smanjio prednost gostiju, istu je upravo on anulirao u 93. minutu, da bi praktično u sledećem napadu Fernandez pogodio za 3:2.

Huačipato je taj klub koji je ostao ispod sa 37 bodova, isto toliko ima i Kuriko Unido, uz napomenu da će oni igrati baraž, dok je Universidad de Čile sezonu završio sa 39 bodova.

Video: Partizan dobio novog razbijača: Crno-beli Dolf Lundgren ušao u igru i prekinuo mučenje domaćih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. decembar 2021 | 08:12

    Један наш условно речено клуб је усавршио махинације, а њихов тренер чак и књигу написао о томе..изгледа да су многи купили и превели књигу, и да користе сазнања...

  • tesla

    6. decembar 2021 | 14:32

    Pogledajte snimak i sve ce vam biti jasno, svako vidi da ih je protivnik pustio da pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA