≫ 

Ronaldov lik osvanuo na najvišoj zgradi sveta: "Izmislili" mu posebnu nagradu za 2021. u Dubaiju

Uteha za Portugalca posle lošije partije za Mančester junajted

  • 1
Kristijano Ronaldo, Burdž Kalifa, Dubai Foto: AFP/Profimedia

Kristijano Ronaldo nije imao najbolje izdanje na poslednjem meču Mančester junajteda, gde se i propisno obukao kada je u jednom pokušaju promašio loptu. Takođe se našao i na udaru legende Junajteda Gerija Nevila.

Ipak, raspoloženje mu je malo popravila slika iz Dubaija, koju je i sam podelio na svojoj Instagram stranici.

Naime, Ronaldov lik našao se na najvišoj zgradi sveta - Burdž Kalifi (828 metara). Povod za tako nešto bio je to što je Ronaldo dobio priznanje na obogodišnjem "Globe Soccer Awards", koji se tradicionalno održava krajem godine u Dubaiju, gde nagrade dodeljuje udruženje fudbalskih klubova ECA i agenata, među kojima je nezvanično jedan od glavnih organizatora i Žorž Mendeš, agent Kristijana Ronalda.

Ronaldo je čak šest puta dobio priznanje za najboljeg igrača, a ove godine je ono pripalo Kilijanu Embapeu, dok je za Ronalda "izmišljena" nagrada za najboljeg strelca svih vremena.

Kao najbolji napadač izabran je Robert Levandovski, najbolji defanzivac je Leonardo Bonući, a najbolji trener Roberto Manćini.

- Uvek lep i divan Dubai, sa svojom neverovatnom arhitekturom i ljubaznim ljudima. Ponosan sam što sam prepoznat, iz godine u godinu, na tako elegantnom i prestižnom događaju koji ima takav uticaj širom sveta. Dubai "Globe Soccer Gala" je već jedan od najvažnijih sportskih događaja na svetu, a dobiti ovako značajnu nagradu, za najboljeg strelca u istoriji fudbala, zaista je još jedno ostvarenje sna. Hvala Dubai! Nadam se da se vidimo uskoro - poručio je Ronaldo uz sliku na kojoj je njegov lik projektovan na Burdž Kalifi.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limar

    29. decembar 2021 | 09:13

    Nije to nista za hotel ambasador u Nisu...losa kopija😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA