Zvezda bez Borjana na početku priprema!

Telegraf je dobio potvrdu sa Marakane da kapiten ima korona virus

  • 11
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda će započeti zimske pripreme bez kapitena Milana Borjana, kome je na testiranju ustanovljen korona virus, potvrđeno je Telegrafu sa Marakane.

Naime, Borjan je na brzom testu koji se radi na ulazu u Zavod za biocide, dobio pozitivan test, tako da ga neće biti na samom startu priprema.

Borjan nema simptome, ali neko vreme će svakako biti van stroja. On će u toku dana uraditi još jedan brzi test, a nakon toga i PCR.

U svakom slučaju, na Marakani očekuju da se on uskoro priključi ekipi.

Podsetimo, kraj jesenje polusezone obeležio je sukob Milana Borjana i Dejana Stankovića u svlačionici, golman je čak i najavljivao odlazak, ali su na kraju "zakopane ratne sekire".

Video: Delije su dočekale Ohija: Ubojiti napadač zvanično promovisan na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    12. januar 2022 | 12:14

    Kakva korona kada je sa decom na kampu u Cg?

  • Texasm86

    12. januar 2022 | 11:44

    Kako stvari stoje, biće on pozitivan do juna hahahhahahahhahaj

  • Giran

    12. januar 2022 | 13:19

    Ne sporim mu to sta je uradio za Zvezdu, opet to nije radio samo iz ljubavi vec je bio i plaćen. Moja zamerka je sto on nije sam rešavao i pričao sa ljudima iz kluba, vec je to za njega radila Snežana preko društvenih mreža javno i svaki put. Nije on imao hrabrosti da kaze u oci klub sta je problem, tu me je razočarao. Zato je bolje da ide, nego da se nastavlja agonija i njega i Zvezde, a mi ne trebamo da se brinemo za golmana, jer Zoran Popović nije sigurno lošiji golman a mozda je cak i bolji od Borijana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA