≫ 

"Samo mi znamo kako nam je": Bivšem igraču Zvezde pretukli sina (14), namamili ga kod škole i polomili nos

U pitanju je sin Predraga Sikimića, nekadašnjeg napadača koji je sa crveno-belima osvojio titulu i dao gol na derbiju

  • 10
FK Voždovac - FK Crvena zvezda, 2017 Foto: MNPress

Velika bruka viđena je pre nekoliko dana u Smederevu, u blizini Osnovne škole "Dr Jovan Cvijić", kada je sin (14) nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Predraga Sikimića pretrpeo vršnjačko nasilje u kom mu je polomljen nos.

Prema saznanjima Telegrafa, incident se dogodio 23. maja na 30 metara od škole, kada su dvojica učenika sedmog razreda i jedan srednjoškolac namamili Sikimićevog sina iza jedne zgrade i tamo mu zadali nekoliko udaraca.

Povod za ovaj napad leži u tome sto je dečak dobio sramotne uvrede na račun majke koja je, inače, nastavnica fizičkog vaspitanja u pomenutoj školi, a sve zbog toga što im nije dozvolila da igraju fudbal.

Te uvrede su stigle do Sikimićevog sina koji je dobacio "ma videće oni", ali u nameri da verbalno okonča bilo kakvu svađu nesrećni dečak je namamljen u klopku. Najpre je na njega nasrnuo jedan od učenika sedmog razreda, od napada drugog se odbranio, da bi mu i srednjoškolac zadao nekoliko udaraca.

Telegraf je u međuvremenu stupio u kontakt sa Sikimićem, koji je dres Zvezde nosio od 2015. do 2017. godine i sa kojom je bio šampion. Strelac gola u 151. večitom derbiju najpre nije želeo da govori ovoj temi, ali je odlučio da "otvori dušu" kako bi u budućnosti sprečio da se išta slično dogodi.

Kroz razgovor sa Sikimićem shvatili smo, nažalost, da u ovom slučaju fizičke rane dosta manje bole od onih psihičkih koje porodica proživljava.

- Nije samo taj čas bio okidač.Više puta je to radio, jer supruga predaje tim sedmacima. Inače su problematični. Škola kao škola, najbolja je u Smederevu. I ne želim o njoj ništa loše da kažem, ali želim da, kao bivši sportista, utičem da se ovo više ne ponavlja i da moj dečak bude poslednji koga su udarili - rekao je Sikimić za naš portal i dodao:

FK Voždovac - FK Crvena zvezda, 2017 Foto: MNPress

- Kako spava moja supruga, sa kojim strahom mlađi sin ide u školu i koliko se ćerkica plaši kada vidi brata sa zavojima, to se ne može opisati. Samo mi znamo kako nam je. Mlađi sin će ići u školu, ali uz moje prisustvo. A deca koja nisu još napunila ni 14 godina naprave šta naprave i ne odgovaraju. To je ono što me najviše boli!!!

Podsetimo, Sikimić je imao bogatu fudbalsku karijeru, a pored Crvene zvezde igrao je još za Lirs, Rad, Vojvodinu, Amkar, Ural , Radnički Kragujevac, Smederevo, Voždovac...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    28. maj 2022 | 14:02

    Koliko trebas da budes jadan i bedan da budes jedan od trojice koji napada jednog, i to narocito ako si stariji. Sada treba da im zabrane ne da igraju fudbal nego da dobiju jedinicu iz vladanja i ukor pred izbacivanje iz skole

  • Deda Gaga

    28. maj 2022 | 14:45

    Jel imaju ta deca roditelje?Šta će biti od njih u 18-20 godina ? Veliki problem za društvo i nista drugo.

  • Ogi

    28. maj 2022 | 15:22

    Strasno koliko su deca nekulturna ,prepustena ulici a vaspitanje iz zadruge sa Pink tv.Na zalost to se desava svuda i deca su nam izlozena raznim torturama a da se ne poveravaju roditeljima.Apel da se zakon donese da roditelji te dece snose odgovornost, a deca u popravni dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA