≫ 

Zvezdina kapitulacija u Sočiju: Majstorija Mostovoja i akcija kao iz igrice za gol Kolumbijca

Crveno-beli nisu imali rešenja za dva krrativna napada ruskog prvaka

  • 1
milan borjan Foto: Arena sport

Fudbaleri Zvezde za dvadesetak minuta su potučeni u prijateljskoj utakmici sa Zenizom u Sočiju, strelci su bili Andrej Mostovoj i Matijas Kasijera, i oba gola su priča za sebe - školski primeri individualnog majstorstva i sjane timske igre.

Zvezda je kapitulirala u 53. minutu kada je Mostovoj pronašao prostor između stative i Borjana, nakon što je primio loptu upravo nakon dobre intervencije Zvezdinog golmana.

Mostovoj je bio miran, imao svo vreme ovog sveta da se nasmesti i onda zaista precizno uputi udarac tamo gde iskusni čuvar mreže nije imao apsolutno nikakve šanse da spreči da lopta uđe u mrežu.

Zenit je duplirao vođstvo u 72. minutu preko momka kojeg su upravo crveno-beli iz Sočija želeli da angažuju, ali je Zenit bio konkretniji i izdašniji. Kasijera je bio strelac, ali bila je to sjajna timska akcija veznog reda i navale koja je donela drugi gol ruskog šampiona. Lopta je kao na igrici išla od jednog do drugog igrača, Zvezdini su samo nemoćno gledali, da bi na kraju Kolumbijac nonšalantno matirao Borjana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA