U Superligi ništa novo: Još jedan trener dobio otkaz, Javor se rešio Bondžulića posle dva meseca bez pobede

Od vrha do dna tabele za Ivanjičane za samo osam nedelja

  • 0
Igor Bondžulić

Printskrin: Youtube/ Superliga.rs

Poraz Javora od Voždovca za vikend u Ivanjici označio je kraj za još jednog trenera u Superligi Srbije. Igor Bondžulić više nije šef stručnog štaba kluba sa jugozapada, prilično očekivano, posle katastrofalne serije rezultata.

Bio je Javor iznenađenje na samom početku, nanizao je par velikih pobeda posle debakla od Partizana u prvom kolu, ali je posle toga samo počeo da tone. Poraz, remi, poraz... I očas posla su Ivanjičani došli od vrha do dna tabele.

Cela dva meseca Javor nije ostvario pobedu, a uprava ivanjičkog kluba nije mogla više da čeka, pa je ceh platio Bondžulić, koji ekipu nije mogao da spremi za tri boda u nekom od osam vezanih susreta.

Posebno bolan za Javor je bio poraz u lokalnom derbiju od Mladosti iz Lučana, koja takođe ne stoji dobro na tabeli (1:4), a na poslednje četiri utakmice Ivanjičani su loptu iz mreže vadili ukupno deset puta što je veliki broj za tim koji bi želeo da izbegne ispadanje.

Ovo je Bondžuliću bio drugi mandat u Superligi Srbije u ekipi Javora. Prvi put je tu bio od juna 2019. godine, pa sve do kraja sezone 2021. godine, a potom se marta ove godine vratio kraj Moravice. Sa klubom ima učinak od 30 pobeda, 25 remija i 42 poraza.

Video: Lalatović s decom davao izjavu: Nadam se da mi neki treneri neće ovo zameriti! Vidić me je gledao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA