≫ 

Detalj koji je mnogima promakao: Nejmar provocirao navijače Srbije, pa umalo dao gol iz kornera

Pokazao je Brazilac da je rešen da dođe do pobede i da mu navijači ne smetaju previše

  • 12
Nejmar Printscreen: TikTok/thefootballkingdo

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je Srbiju sa 2:o u meču prvog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a jedan od detalja koji je obeležio susret jeste korner koji je izveo Nejmar. 

Brazilac, koji važi za jednog od najboljih fudbalera današnjice, bio je opasan po gol Orlova od početka meča do momenta kada je zamenjen u 79. minutu, a šta zna i ume pokazao je prilikom jednog od kornera u prvom poluvremenu. Naime, Brazilac je krenuo ka "ćošku" kako bi vratio loptu u igru, usledili su povici navijača Srbije, na šta je Nejmar gestikulacijom odgovorio i poslao poruku: "Ne čujem vas". Ovaj postupak, dodatno je iznervirao navijače koji su još žustrije počeli da navijaju na "provokaciju" fudbalera koji je sklon ovakvoj komunikaciji sa navijačima.

Usledio je momenat tišine, pošto je Brazilac umalo pogodio gol iz kornera, ali je srećom golman Srbije Vanja Milinković-Savić uspeo da zaustavi njegov pokušaj.

@thefootballkingdom1 #neymar #neymarjr #neymarjr10 #neymarjr_10jr #brazil #brazilian #brazil🇧🇷 #brazilianjiujitsu #qatar #qatar2022 #qatarbd #qatar🇶🇦 #qatartiktok ♬ original sound - The Football Kingdom

Video: Srbi mirniji nego ikad pred meč sa Brazilom. Oko 5.000 navijača okupljeno ispred Meka u Dohi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    25. novembar 2022 | 09:13

    Pre bih rekao da su oni provocirali njega. Katastrofalno smo igrali, uzas, bruka, dres ne valja, grb ne valja....nista ne valja.....gubimo sve do kraja bez udarca u okvir gola.

  • 🤔

    25. novembar 2022 | 08:19

    Glumac, nije dobio karton zbog skidanja dresa.

  • Sexo

    25. novembar 2022 | 08:35

    Sto ne pitao ovoga nafrakanog za rezultat Brazil-Njemacka 2014 god? Kao da su rukomet igrali, ubile ih Švabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA