≫ 

"Daće Bog da se vidimo ponovo": Piksi odgovorio Brazilcu kada su se "kamere pogasile"

Stojković poručio mi da mu je žao zbog Nejmarove povrede

  • 1
Piksi Dragan Stojković Foto: MN Press

Nisu svi mediji, zbog velike gužve, imali priliku da postave pitanje selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću tokom konferencije pred meč sa Kamerunom.

Među njima je bio i jedan brazilski novinar koji je želeo da postavi pitanje vezano za povredu Nejmara na meču Srbije i Brazila, a kog je Piksi isšpoštovao kada su se "kamere pogasile."

- Žao mi je što se Nejmar povredio, ali to nije naša greška. Nagazio je na stopalo našeg igrača. Želimo mu brz oporavak, bez obzira na to što su nas pobedili. Želimo mu da se vrati i da je jedno ozbiljno uživanje svim navijačima koji ga gledaju. Daće Bog da se i mi vidimo ponovo - poručio je Stojković na kraju.

Podsetimo, Nejmar je izašao sredinom drugog poluvremena protiv Srbije, povredio je članak desne noge i neće igrati za Selekao u prvoj fazi Mundijala.

Osvrnuo se selektor i na stanje ekipe posle meča sa Brazilom.

- Nema pokušaja da ih podignem, oni su već podignuti. Jedan meč ne može ništa da poremeti, to su normalne stvari. Izgubiti od Brazila nije sramota. Treba biti pozitivan, ostati pozitivan, a mi to jesmo. Idemo samo napred, nema vremena za priču o nečemu što je prošlo. I dobro je da Brazil nemam više, da je prošao. Ovo su ekipe protiv kojih tražimo drugo mesto u grupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA