Vlada Jovanović više nije trener Lokomotive!

Srpski stručnjak napustio je ruski tim

  • 7

Vlada Jovanović više nije trener Lokomotive Kubanj. Ruski tim je na svom profilu na Instagramu objavio da je srpski stručnjak napustio klupu ekipe.

- Vlada Jovanović je napustio mesto glevnog trenera Lokomotive Kubanj. Zahvaljujemo mu na obavljenom poslu i želimo puno sreće u daljoj karijeri - piše na profilu ruskog tima na Instagramu.

Lokomotiva je u poslednje četiri utakmice zabeležila tri poraza. U sve četiri je igrala protiv Uniksa. Najpre je ispala je u četvrtfinalu Evrokupa od Uniksa posle majstorice i tri odigrane utakmice gde je skor bio 2:1 za Uniks, a zatim je od istog tima poražena i u VTB ligi i taj poraz je poslednji meč u kojem je Jovanović vodio Lokomotivu.

Vlada Jovanović je dugo godina bio pomoćni trener u Partizanu, da bi posle odlaska Duška Vujoševića u prvom mandatu bio i prvi trener ekipe u periodu od 2010. do 2012. godine i tom prilikom je osvojio dve titule i dva Kupa Radivoja Koraća.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lokomotiv Kuban (@lokobasket) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    19. mart 2019 | 17:11

    Dodji Vlado čekamo te. partizan je bez tebe nista. Zato te molimo mi glodari da nam se vrneš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA