≫ 

Bitadze sedi sam, Zajona opsedaju novinari: Ova fotka je izazvala besnu poruku Vejda i Grina (FOTO)

Neočekivana motivaciona poruka za Bitadzea

  • 8

Gruzijski košarkaš, Goga Bitadze, doživeo je veliku neprijatnost zbog prevelike popularnosti prve zvezde ovogodišnjeg NBA drafta.

Doskorašnji centar Mege otputovao je u Ameriku kao jedan od najvećih talenata, ali se to ne može meriti sa reputacijom koju već sada ima 18-godišnji Zajon Vilijamson.

Imao je nesreću Bitadze da sedi odmah pored Zajona u danu koji je bio rezervisan za medije i razgovore sa američkim novinarima. Superzvezda Djuka je privukla pažnju svih novinara, snimatelja i fotografa, pa je Goga samo sedeo besposleno i gledao kako Zajon odgovara na pitanja kojima se nije nazirao kraj.

Fotografija je postala viralna, pa se ispostavilo da će ovo čak imati pozitivan efekat na Bitadzea - sada se više priča o njemu, a ima već poziv da tokom drafta u četvrtak sedi u zelenoj sobi, gde mesto dobijaju samo igrači koji se najčešće biraju u ranoj fazi prve runde.

- Ovo me samo čini više gladnim i skromnim, kad vidim kako ovaj momak dobija pažnju. Znam da je odličan, možda i najbolji, ali mi to ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja, pa mi ovo ne smeta. Sve je u redu i uzbuđen sam zbog svega što sada doživljavam - poručio je Bitadze.

 
 
 
View this post on Instagram
When they put you next to Zion for media availability... (via @FletcherWDSU/Twitter)A post shared by SLAM (@slamonline) on

Dobio je sigurno i motiv više kada je video poruke Drejmonda Grina i Dvejna Vejda na nalogu "Slamonline".

- Trebalo bi da urami ovu sliku... da je gleda svaki dan i da melje - bila je poruka Grina, Vejd je poručio Gogi da ovo iskoristi kao "gorivo".

VIDEO: Jokić uručio MVP trofej Gogi Bitadzeu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    20. jun 2019 | 08:29

    Ovaj zajon je dominirao na tim koledzima de nemaju 5 dobrih igraca na njegovim pozicijama i on je neka zver koliko je mlad a vec se naguto steroida i tih sranja sve govore kako ce on biti sila u nba ali ustvari morace jos da uci da bi bio nesto....

  • Klasican

    20. jun 2019 | 09:18

    Indijanac, izivljavala se Zvezda nad njim

  • Aka

    20. jun 2019 | 10:08

    Telegraf bi mogao da istrazi sta je sa prenosima nba na areni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA