Bogdan i Foks slabi u debaklu Kingsa: Indijana sa 46 poena u drugoj četvrtini oduvala Sakramento!

Proveli su se kao bosi po trnju

  • 2

Košarkaši Sakramento Kingsa ubedljivo su poraženi u drugom meču od Indijana Pejsersa u Indiji 130:106.

Samo dan nakon što su odigrali triler u kom je posle produžetka slavila Indijana sa 132:131, Kingsi su potučeni do kolena i bili su bolji samo tokom prve četvrtine u kojoj su imali pet poena prednosti.

Već od druge četvrtine situacija se okreće u korist Pejsersa koji potpuno razbijaju Kraljeve i zatrpavaju im koš sa nestvarnih 46 poena samo u toj deonici i odlaze na poluvreme sa 71:59.

Treća i četvrta četvrtina nisu donele nikakvo iznenađenje, Pejsersi su u njima samo povećavali rezultatski plus do maksimalnih +30 i mirno su priveli drugi meč kraju.

Indijana je imala čak osam igrača koji su imali dvocifrene brojke u koloni za poene. Više od ostalih su imali Aliz Džonson sa 17 poena i osam skokova, Aron Holidej sa 16 i Džakar Simpson sa 15 poena.

U Kingsima je Badi Hild imao 17 poena uz po pet skokova i asistencija, Marvin Begli je imao 15 poena i šest skokova, dok je Jogi Ferel postigao 12 poena.

Naši reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović nisu odigrali kao prethodnog dana (po 14 poena), pa je Bjelica imao pet, a Bogdan osam poena. Istini za volju, Bjelica je na terenu proveo svega devet minuta, dok je Bogdan dobio 21 minut "akcije".

Video: Bogdanović o ulozi lidera reprezentacije: Nije to samo moj tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA