Zvezda se oglasila saopštenjem zbog korone: Sport je sada u drugom planu...

Košarkaški klub Crvena zvezda zahvalio se svojim navijačima na poverenju i poručio da će blagovremeno obaveštavati javnost u vezi sa korona virusom

  • 3
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Razvoj situacije je takav da su i Evroliga i ABA liga suspendovale svoja takmičenja, Superliga Srbije u košarci još nije počela i pitanje je da li će i kada.

- Zbog epidemije virusa Covid-19 (korona) sva košarkaška takmičenja u celom svetu su do daljeg zaustavljena, uključujući i ona u kojima nastupa Crvena zvezda: Evroliga i ABA liga, kao i Superliga Srbije koja još uvek nije počela. Za sada, nema nikakvih informacija niti naznaka kada, kako, i da li će se košarkaška sezona nastaviti - navodi Crvena zvezda u svom saopštenju.

Uveravaju da su u stalnom kontaktu sa čelnicima svih takmičenja, a navijači i članovi kluba će biti obavešteni o svim promenama kao ljudi koji su pomogli normalno funkcionisanje kluba.

- Još jednom, ovu priliku koristimo da Vam iskažemo veliku zahvalnost za poverenje koje ste nam ukazali pred i tokom takmičarske sezone 2019-2020, što pokazuje i rekordan broj sezonskih karata, kao i Evroliga paketa.

U prilog tome najbolje govori prosečna posećenost na utakmicama Evrolige po kojoj je naš klub i ove godine u samom vrhu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja - pišu sa Malog Kalemegdana.

Tvrde i da je zbog korona virusa, sport u drugom planu, a poslednji meč koji su crveno-beli odigrali bio je meč 21. kola ABA lige protiv FMP-a pre četiri dana.

- U ovim trenucima život, zdravlje i bezbednost svih su najvažniji, a sport je u drugom planu! Naravno, do nekih boljih vremena, u kojima ćemo, kada sve ovo prođe, svi zajedno da se radujemo novim koševima, pobedama i titulama naše Crvene zvezde - zaključak je saopštenja šampiona Srbije i regiona.

Video: NBA legenda o Srbiji i ljubavi navijača Zvezde: Divac mi je uvek pričao o Srbiji i vašoj košarci

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    13. mart 2020 | 14:47

    Pravilno razmišljanje.

  • Sanja

    13. mart 2020 | 17:39

    Tako pise jedan ozbiljan klub a ne umesro zabtinutosti da trazis na poklon titulu..malo im je jedna poklonjena u kupu od strane sudija a sada bi jos jednu

  • Sasa

    13. mart 2020 | 22:48

    Extra saopstenje...fali samo kraj...ukoliko se, na žalost,ne nastavi ABA liga,prvoplasiranoj ekipi u ligaškom delu,želimo sreću u sledećoj Evroligi...u potpisu Nebojša čović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA