Supermen otišao iz Lejkersa obavljenog posla: Naredna destinacija je Fila, pa može u penziju

Hauard poptisao minimalni ugovor sa Seventisiksersima

  • 1
Lejkersi vs Portland Foto: AP/Tanjug

Doskorašnji centar Lejkersa Dvajt Hauard (34) ponovo je promenio klub, od naredne sezone igraće za Filadelfiju sa kojom je potpisao minimalni, takozvani veteranski ugovor, na godinu dana - vredan 2.6 miliona dolara.

Hauard je bio deo šampionske postave Lejkersa prethodne sezone, dobijao je priliku sa klupe što mu nije smetalo, jer je imao samo jedan cilj - da osvoji titulu.

U proseku po meču, u regularnom delu sezone, beležio je 19 minuta, 7.5 poena, 7.3 skokova i 1.1 blokadu, u doigravanju su te brojke opale, nije imao šta da traži u konkurenciji Entonija Dejvisa, pa je sa klupe uglavnom čekao šansu.

Popularni Supermen je, svi se sećaju, u svojim najboljim danima bio je verovatno i najdominantiji centar lige, nezaustavljiv u dresu Orlanda gde je proveo osam sezona. Trejdovan je u Lejkerse, gde se zadržao samo godinu, a potom su usledile epizode u Hjustonu, Atlanti, Šarlotu i Vašingtonu, gde je, uglavnom zbog povreda, bio daleko ispod svojih brojki iz Medžika.

Konačno, dobio je poziv koji je čekao prethodne sezone, povratak u Lejekrse sa kojima je krunisaa svoju karijeru šampionskim prstenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poo

    21. novembar 2020 | 22:20

    A sta ce panj da rade bored Embida, da maše peškirom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA