≫ 

Da li biste pročitali knjigu Tejlora Ročestija? Ima jako zanimljivo ime

Knjiga će izaći 22. januara, a uskoro će biti u pretprodaji.

  • 0
Tejlor Ročesti

Foto: kkcrvenazvezda

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti (35) objavio je knjigu i ona će izaći početkom sledeće godine. Zvaće se "Nova vizija 20/20" i u njoj će objasniti svoj pozitivan pristup životu.

Ročesti, koji sa Zvezdom ima kratkoročan ugovor do sredine decembra, objasnio je kako je nastala njegova knjiga i kako je uopšte došao na ideju da je piše.

- Uzbuđen sam da mogu da najavim svoju knjigu koja će uskoro izaći, zove se"Nova vizija 20/20". Ova knjiga je trebalo da bude pismo mojoj deci, a pretvorila se u hitan apel čitavom svetu da ponovo podesimo način na koji doživljavamo život. U ovoj knjizi sam podelio mnoga iskustva koja su oblikovala moj optimizam - rekao je on.

Ročesti je dodao da je tokom karijere na raznim kontinentima naučio kako da pristupa stvarima i problemima iz pozitivnog ugla.

- Tokom ovog putovanja koje zovemo život, naučio sam da stvari nekad ne idu kako planiramo, ali imamo sposobnost da prihvatimo promenu i da pretvorimo negativnosti u pozitivu. Zaboravite, život nam se ne događa, on se događa zbog nas.

- Tip sam čoveka koji se trudi da nađe radost u svakom aspektu života. Usvojio sam pozitivan filter kroz koji doživljavam svet. 2020. godina ne ide kako smo očekivali, ali uvek možete da se osvrnete ka njoj i da je koristite kao inspiraciju. Toliko je dobrog na svetu.

Ročesti je najavio da će njegova knjiga izaći 22. januara, a uskoro će biti u pretprodaji.

Video: Tejlor Ročesti: Uvek je posebno kada igrate protiv šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA