"Prvo što te nauče u Srbiji je kako da psuješ": Lesor se oglasio nakon eksplozije pred kamerama

Nekadašnji centar Zvezde poludeo je nakon provokacija iz tabora Budućnosti

  • 4
Matijas Lesor Foto: MN press

Košarkaši Monaka savladali su Budućnost u majstorici u okviru četvrtfinala Evrokupa (90:87) nakon veoma tesne završnice. Nikola Ivanović promašio je šut za produžetak u poslednjem napadu, ali to nije bilo ono što je obeležilo sam meč.

Naime, najzanimljivije scene dešavale su se u miks-zoni, gde se inače daju izjave aktera posle same utakmice. Nekadašnji centar Crvene zvezde, Matijas Lesor, koji je bio najefikasniji u timu Monaka stao je pred kamere i u tom momentu potpuno poludeo nakon provokacija iz tabora Podgoričana.

Nije mogao Francuz da smiri temperament, pa je počeo da psuje i luduje na čistom srpskom jeziku, nakon čega je ispao iz kadra, očigledno krenuvši da se sa nekim obračuna. Za sve to vreme je novinarka pokušavala da umiri.

- P**i k***c, j***m ti mater. Pričaj srpski, j***m ti mater glupu, majmune. Šta je bilo?! – rekao je uživo u programu Lesor.

Putem društvenih mreža, brojni navijači Crvene zvezde i ljubitelji košarke iz Srbije pokušali su da kontaktiraju Lesora, kojem nije bilo potrebno mnogo da se oglasi. Putem Tvitera, on je naglasio da je prvo što vas u Srbiji nauče jesu psovke.

- Prve reči koje te nauče u Srbiji su psovke – rekao je Lesor i dodatno razgalio korisnike na mrežama, koji su za samo 20 minuta preko 300 puta lajkovali ovaj status.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    31. mart 2021 | 22:43

    to je samo u malim i nebitnim klubovioma..uce vas tamo i o nepostovanju protivnika , uce vas da trecite sa loptom i po 5 koraka..da kradete pehare..sudbina malih igraca je da idu u male klubove i zato postaju kocijasi

  • Vraćaj ga

    1. april 2021 | 08:50

    Čoviću kako znaš i umeš, može i Kvinsi Milera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA