Matović oprezan pred meč sa FMP-om: "Igraćemo još jednu utakmicu sa velikim brojem kontakata"

Tim iz Železnika može da se pohvali solidnim rezultatima u poslednje vreme

  • 0
KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaši Partizana sutra će odigrati svoj odloženi duel ABA lige sa FMP-om na svom terenu. U ovaj meč ući će pozitivno raspoloženi nakon serije nešto boljih rezulata, ali i tim iz Železnika ima svoje adute, pošto je u poslednjem kolu zabeležio pobedu nad Mornarom kod kuće.

Trener Partizana, Aleksandar Matović kaže da njegovu ekipu očekuje meč sa dosta kontakta, a dodaje da će biti neizvesno sve do samog kraja.

- Moramo da odigramo još jednu utakmicu sa mnogo kontakta. U poslednje vreme FMP je bio u poziciji sličnoj nama. Podigli su formu, igraju dosta dobro, promena trenera je dovela do toga da igraju sa mnogo više čvrstine i mnogo više karaktera. Sigurno će biti zanimljiva utakmica, s obzirom na to da i oni vole da igraju sa puno kontranapada. Očekujem dobar meč – istakao je Matović.

Matović je dodao da ima problema sa pojedinim košarkašima koji imaju povrede, ali nije naglasio o kome je reč. Jasno je samo da nećemo gledati Radeta Zagorca, koji već duže vreme vuče povredu vrata.

Centar Partizana, Vil Mozli takođe je istakao da njegov tim želi da nastavi niz pobeda u Hali sportova.

- Koncentrisani smo, imamo niz pobeda i želimo tako da nastavimo. Igraćemo čvrsto, oni će igrati isto tako. Igrali su utakmicu protiv Mornara i pobedili su, tako da moramo biti na visokom nivou sutra – zaključio je Mozli.

Ovo će ujedno biti susret dva „komšijska“ tima na tabeli, pošto je Partizan trenutno sedmi sa skorom 10-13, dok FMP zauzima osmo mesto sa pobedom manje od crno-belih.

Video: Bivši igrač Partizana dao gol proleća u Superligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA