Željko Obradović zakazao susret sa bivšim klubom: Partizan protiv Fenera u finalu Istanbul kupa

Turski klub savladao Uniks u drugom finalu u sjajnoj završnici

  • 1
melih mahmutoglu Foto: MN Press

Dve veoma interesantne utakmice imali smo priliku da gledamo prvog dana Istanbul kupa. U prvom je Partizan posle čak tri produžetka uspeo da savlada predstavnika Evrolige, Monako, dok je u drugom Fenerbahče u zanimljivoj završnici ipak uspeo na pleća da baci Uniks iz Kazanja - 81:79.

To znači da će se Željko Obradović susresti sa svojom bivšom ekipom, sa kojom je osvojio sve što se može osvojiti i to po nekoliko puta. On je danas dobio ovacije u "Ulker Areni" posle pobede Partizana od navijača Fenera.

U Feneru je Obradović osvojio dve titule Evrolige, četiri puta je bio šampion Turske. Tri puta je bio pobednik "Prezident kupa Turske".

Danas je Fener do pobede predvodio Nando de Kolo sa 23 poena, dok je Buker bio još jedini dvocifren sa 15 poena. Upravo oni će biti glavne pretnje po Partizan sutra u Istanbulu.

Meč se igra sa početkom od 19.00 časova, dok će tri sata ranije nastupiti Monako i Uniks iz Kazanja u meču za treće mesto.

Video: Novi dres KK Partizana za ovu sezonu sa retro detaljima iz trofejne 1992: Omaž šampionima Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    12. septembar 2021 | 04:42

    Rts prenosio juce Zvezdu !! Valjda ce i Partizan !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA