≫ 

Radonjić posle poraza u Laktašima: Ušli smo mekano u meč, ritam koji sledi je ubitačan

Strateg crveno-belih je ukazao na to kakav raspored sledi u narednom periodu

  • 11
Saša Pukl Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je nakon poraza od Igokee da su njegovi košarkaši ušli prilično meko u meč, a da kasnije nisu uspeli da se vrate u susret.

- Napravili smo dosta grešaka, ušli smo mekano u meč, bez agresivnosti, bez energije, što je Igokea znala da koristi. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu u oba smera. Odbrana nije bila na željenom nivou, a velikih problema smo imali i u napadu. U nastavku smo podigli nivo igre, uspeli smo da se vratimo u meč i zapretimo, ali ne i da stignemo do neizvesne završnice i preokreta - rekao je Radonjić.

Strateg crveno-belih je ukazao na to kakav raspored sledi u narednom periodu.

- Ono što nam ostaje je da izvršimo analizu meča, izvučemo pouke, a zatim da se okrenemo seriji utakmica koje nas očekuju. Vrlo brzo na svom parketu igramo protiv Žalgirisa, zatim putujemo u Moskvu na megdan ekipi CSKA, a zatim sledi Cedevita Olimpija. Ritam jeste ubitačan, ali to ne može da bude opravdanje za veoma loš i mek ulazak u meč. Igokea je odigrala odličan meč, a mi smo platili danak problemima koji nas prate sa povredama i teškim utakmicama od početka sezone - zaključio je Radonjić.

Video: Igokea uz Radanova prizemljila crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svaba

    10. oktobar 2021 | 22:05

    losa selekcija igraca. Previse igraca na spoljnim pozicijama koji zajedno ne mogu da igraju a na pozicijama organizatora igre nema ama bas ni jednog kako treba.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    10. oktobar 2021 | 22:00

    Јбг Радоња, нема жалбе...не играмо ми тамо неки ципирипи куп, и не пада нам жреб за прва три кола највећи кандидати за испадање из лиге...

  • bez sudija ste nula

    11. oktobar 2021 | 07:59

    cskala se pomoc sudija na sto ste nauceni..pa i buducnost ste ojadili sudijama..sad toga nije bilo i trebate se navikavati na regulartnost..dosta se kralo za vsa da bi vi bili kobajagi neka velika ekipa..realno je ..sredina tabele..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA