≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Acu Petroviću krivo zbog Mokine izjave: "Žao mi je što je moj prijatelj to rekao, pozivnice i dalje stižu"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Moka Slavnić je nedavno istakao da se oseća neprijatno što nije pozvan na meč posvećen Draženu Petroviću

  • 4
Aco Petrović, Moka Slavnić Foto: Mileta Mirčetić i Marko Jovanović

Ne tako davno, legendarni košarkaš sa ovih prostora Moka Slavnić je u intervjuu za Kurir izašao sa izjavom kako je jako razočaran u čuvenog hrvatskog igrača, a potom i trenera Aca Petrovića zbog činjenice da ga nije pozvao na utakmicu u čast Dražena Petrovića koja će biti organizovana u Zagrebu.

On je tada rekao da ne veruje da je to bio nenameran propust.

- To što sam izostavljen za poziv, to najbolje zna Aco Petrović. On sigurno nije zaboravio ko je trenirao njegovog brata - rekao je Slavnić sa određenom gorčinom u glasu za Kurir.

Vrlo brzo je usledila i reakcija Petrovića koji je i više nego aktivan na društvenim mrežama, pa se javio na "X"-u i objavio da mu je jako žao što se njegov prijatelj našao pogođenim.

- Izuzetno mi je žao što je moj prijatelj i čovek koji je otkrio Dražena izašao sa ovakvim intervjuom vezano za Draženovu utakmicu, jer upravo on, zajedno sa Đurovićem, Tanjevićem, Halilovićem, Pinom, Pavličevićem, Lolom Sajncom, jedan je od naših najvažnijih VIP gostiju - počeo je Petrović, pa nastavio:

- Pre slanje samih pozivnica, potrebno je pre svega zaokružiti budžet, rezervisati Arenu i hotel za minimalno 150 VIP gostiju, te mnoge druge stvari. Tako da sledećih dana stižu pozivi, te se nadamo da će i Moka prihvatiti poziv - objasnio je Petrović.

Objasnio je Petrović da će se posebna pažnja obratiti na ljude koji su bili deo Draženovog života, a koji više nisu na ovom svetu.

- Želimo da se setimo onih koji više nisu sa nama, a imali su veliki uticaj na Draženovu karijeru. Biće napravljene video uspomene na Mirka Novosela, Krešu Ćosića, Dudu Ivkovića, Petra Skansija, Bila Fiča, Čaka Delija, te Vilisa Rida - dodaje legendarni trener.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio kako je dobio nadimak "Trica", pomenuo i Dražena: Aco Petrović za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • valjevac

    16. april 2024 | 13:59

    Ne kaže se Acu Petroviću već Aci Petroviću. Živimo u Srbiji tako da lokalnu gramatiku ostavite za kod kuće. Hvala

  • A u tirani muk

    16. april 2024 | 15:02

    a i nije steta sto te nije pozvao..da si bio bitan sigurno te ne bi zaboravio..al eto kmecis pa ces dobiti da se nadjes medju ljudima..znamo iz koga kluba dolazis..i ne pripadas da se tamonadjes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA