• 21

Bliski susret: Grobari pitali Đavole "Da li ste pe*eri", ovi odgovorili pesmom o legendi Zvezde!

Na svu sreću kordon policije bio je između njih, pa nije došlo do incidenata

  • 21

Navijači Partizana, popularni Grobari imali su "bliski susret" sa navijačima Junajteda ispred stadiona "Partizan" sat vremena pre početka utakmice dva kluba u okiru Lige Evrope.

Naime, navijači Partizana su bili ispred stadiona, kada je grupa Junajtedovih ultrasa ulazila na stadion, a sva sreća kordon policije je sprečavao Grobare da priđu bliže gostima, pa su samo preko policajaca pevali.

- Are you homosexual (Da li ste homoseksualci) -  pevali su navijači Partizana na engleskom, ali su Junajtedovi ultrasi odgovorili pesmom o Nemanji Vidiću.

- He comes from Serbia, he will  fuc*ing murder you...Ooo Nemanja - vikali su Junajtedovi navijači.

Grobari, FK Mančester

Foto: telegraf

Fk Partizan, Mancester Junajted

Foto: A. Nalbantjan

Fk Partizan, Mancester Junajted

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 🎹🎹🎹

    Nemanja Vidic !

  • NekoKo

    Kada igra Zvezda srce bije kao ludo i tako već par decenija, ali da navijam za g...a engleska protiv srpskog kluba u ovom slučaju Partizana, nema šanse. Patološku mržnju između dva kluba širili su Jugosloveni, oni koji nisu Srbi. To su vam oni indijanci kKada igra Zvezda srce bije kao ludo i tako već par decenija, ali da navijam za g...a engleska protiv srpskog kluba u ovom slučaju Partizana, nema šanse. Patološku mržnju između dva kluba širili su Jugosloveni, oni koji nisu Srbi. To su vam oni indijanci koji izjavljuju da uvek navijaju protiv Zvezdinih ili Partizanovih protivnika.

  • pit bull

    A Solskjer kaze plasim se Tosiceve levice. Hahahahhahhahahaha horor!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima