≫ 

"Amerikanci da nam vrate gostoprimstvo na Havajima": Savić bi na leto da uživa sa vaterpolistima

Vaterpolisti Srbije trenirali sa kolegama iz SAD

  • 0
Dejan Savić Foto: MN Press

Srpski i američki vaterpolo tim treniraju već nekoliko dana na Dorćolu, a selektor Srbije Dejan Savić nada se da će se ekipe ponovo sresti  ali na Havajima.

- Hvala na poseti ministru i ambasadoru. Posle korone i svega, mislim da su Amerikanci pre svega skupili hrabrost i pokazali izuzetnu želju da treniraju sa nama.

- Ta saradnja će da se nastavi u junu, kad krenu one prave pripreme za Olimpijske igre, a nadam se da će gostoprimstvo da vrate, recimo na Havajima - rekao je Savić novinarima na Dorćolu.

Selektor Amerikanaca i nekadašnji strateg Srbije Dejan Udovičić takođe je istakao  važnost treninga sa Olimpijskim šampionima:

- Posebno hvala selektoru Srbije Dejanu Saviću i Vaterpolo savezu na dobrodošlici. Ovi treninzi su sjajni za nas, treća je nedelja da smo u Evropi, bili smo u Grčkoj, pa u Crnoj Gori, posle idemo za Hrtvatsku i Italiju. Nadam se da ćemo posle ovog rada izaći spremniji i još bolji - istakao je Udovičić.

Video: Savić: Dobro se osećam posle preležane korone, ali to ne znači da sam siguran

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA