Babović od leta u Zvezdi, Matijašević sportski direktor?

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Voždovca, po ukusu potpredsednika crveno-belih Slaviše Kokeze koji bi na mestu Zorana Stojadinovića voleo da vidi aktuelnog sportskog direktora Napretka

  • 23

Letos je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, ali su navijači i pojedini članovi Uprave stopirali transfer bivšeg igrača Partizana Stefana Babovića na Marakanu. Međutim, ako je suditi po izjavama potpredsednika crveno-belih Slaviše Kokeze moguće je da će se ovaj transfer realizovati u narednom prelaznom roku.

- Vezista Voždovca Stefan Babović i Regan iz Napretka su po mom ukusu - rekao je Kokeza u intervjuu za Mocartsport, a prenose Naše novine.

Babović je, ponavljamo, jednom nogom bio u Crvenoj zvezdi, ali su se navijači tada isprečili transferu kao i bivši sportski direktor Zoran Stojadinović koji je imao neke neraščišćene račune sa porodicom Babović.

Kad smo već kod sportskog direktora Kokeza bi voleo da na tom mestu vidi bivšeg defanzivca Zvezde Vladimira Matijaševića koji bi mogao da dobije prednost ispred Marka Pantelića i Nebojše Krupnikovića.

- U Zvezdi ima mesta za bivše igrače, posebno za one koji su po završetku sportske karijere postigli poslovne uspehe. Veoma poštujem i cenim i Pantelića i Krupnikovića i Matijaševića. Sa Matijaševićem imam dnevnu komunikaciju. I ja ne krijem da bih voleo da ga vidim na Marakani od leta - istakao je Kokeza.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    4. april 2014 | 09:45

    Nije Stefan po meri nego Milija!

  • Strašno

    4. april 2014 | 09:06

    U zvezdu da dodje da partizan lakše uzme titulu

  • Rodja

    4. april 2014 | 09:40

    Neka fala nismo zainteresovani!!!Kakav Kokeza kakvi bakraci nije mu Zvezdu tata kupio za rodjendan pa da moze da dovodi koga on hoce!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA