Šumaher u komi jer su lekari pogrešili dijagnozu?

Vozač Formule 1 je posle nesreće bio svestan, pričao je i pomerao je ruke i noge, što je lekare spasilačke službe navelo da Nemac nije u teškom stanju

  • 1

Pojedini nemački mediji, koji su se bavili rekonstrukcijom dešavanja posle nesreće Mihaela Šumahera pogrešno su procenili težinu povreda slavnog nemačkog vozača. Pa se sumnja da je to razlog što je u komi.

Nemački mediji tvrde da su posledice za zdravstveno stanje Šumahera mogle da budu manje da su lekari spasilačke službe bolje procenili situaciju u kojoj se Nemac nalazi.

Šumaher je prvo prebačen u malu bolnicu u Mutijeu, a tek kada mu se stanje dramatično pogoršalo prebačen je helikopterom u Grenobl gde je operisan.

Šumaher je posle nesreće bio svestan, pričao je i pomerao je ruke i noge, što je lekare spasilačke službe navelo da Nemac nije u teškom stanju. U ovom slučaju brzi dolazak na mesto nesreće bio je otežavajuća okolnost za lekarski tim.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA