Posle Piksijevih optužbi, Džajić pod istragom?

Kako navodi "Informer", formiran je "predmet Džajić" i dat je nalog policiji da sasluša Stojkovića i prikupi sva potrebna obaveštenja o tom slučaju. Ukoliko bude procenjeno da Piksijeve optužbe imaju "težinu", moguće je pokretanje istrage

  • 19

Više tužilaštvo u Beogradu, odlučilo je da reaguje povodom optužbi koje je Dragan Stojković izneo na račun Dragana Džajića o malverzacijama prilikom transferia fudbalera Crvene zvezde.

Kako navodi "Informer", formiran je "predmet Džajić" i dat je nalog policiji da sasluša Stojkovića i prikupi sva potrebna obaveštenja o tom slučaju. Ukoliko bude procenjeno da Piksijeve optužbe imaju "težinu", moguće je pokretanje istrage.

To je potvrdio i bivši zamenik okružnog tužioca, Aleksandar Marković, koji kaže da se može ući u predkrivični postupak radi provere javnih optužbi.

- Tužilaštvo i policija, mogu da pozovu Stojkovića i ispitaju ga kojim dokazima rapolaže. U slučaju da ima potvrdu za svoje tvrdnje, donosi se odluka o saslušanju svih pomenutih aktera i prikupljanja drugih izvora i dokaza. Bez toga ne možemo ništa unapred da kažemo - rekao je Marković.

Dragan Džajić već dva dana nije odgovarao na pozive naših kolega iz "Informera", jer se navodno nalazi u Crnoj Gori i oseća se veoma uznemireno zbog optužbi Stojkovića. Sa druge strane, Stojković je rekao da se uopšte ne plaši eventualne istrage.

- Spreman sam da o svemu govorim pred sudom i tužiocem ukoliko me pozovu. Dokazi su im ti da je čovek pravio ugovore 50-50, koji su bili štetni po klub. Sve što sam rekao, uradio sam da bih zaštitio sebe od optužbi da sam opljačkao klub i pokrao milione. To nije istina, a Dragan Džajić je lagao o činjenicama. Ispričaću istinu o svemu što znam o njegovom dogovoru sa Milanom Ćalasanom - rekao je Stojković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miiile, još dinamita!

    18. jul 2014 | 05:19

    Ponesi Djuri cigare

  • Neko iz mase...

    18. jul 2014 | 03:39

    Vrati se Dzajo gde ti je mesto.

  • Sasa

    18. jul 2014 | 08:54

    Verujem Pixiju, čovek nije takav tip da krade Zvezdu, on je mnogo novca zaradio preko da bi ukaljao svoj obraz, prvi put verujem da Džajić treba da odgovara za pokradeni novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA