≫ 

Demarkus Kazins je fotkom i porukom objasnio Bogdanoviću da nema razloga da bude tužan! (FOTO)

Centar američkog tima poželeo dobrodošlicu Bogdanoviću u Sakramento

  • 36

Američki košarkaši deluju nadobudno i prepotentno dok su na terenu, ali izgleda da su van terena totalno opušteni i dobri momci.

>>> Američka televizija u poluvremenu finala pokazala građanima gde je Srbija! Kosovo nisu otcepili! (FOTO)

Tokom finala Olimpijskih igara sa Srbijom često su gestikulirali, pravili razne face, ali je to očigledno njihov način bodrenja ekipe i samih sebe.

>>> Sale Đorđević: Možda za 10 godina budemo igrali egal sa Amerikancima

Međutim, posle utakmice pokazali su se kao pravi sportsmeni. Naročitom centar Demarkus Kazins koji je uradio jednu zanimljivu stvar.

Napravio je selfi sa Bogdanom Bogdanovićem i napisao

- Budućnost je svetla - aludirao je Kazins na mladog Bogdana koji treba da postane jedan od boljih igrača na svetu.

Ovo nije slučajno. Kazins je centar Sakramento Kingsa, koji polaže prava na Bogdanovića posle trejda iz Finiksa, a predsednik kluba je Vlade Divac.

Upravo je Kazins kritikovao ovaj potez Divca jer je osmomg pika na draftu trejdovao za Bogdanovića. Međutim, očigledno je shvatio o kakvom se momku i igraču radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemoo dalje

    22. avgust 2016 | 08:55

    Za sve one koji su pricali da je Bogdan nikakav igrac..alo pa izadjite vi i igrajte sa Amerima..odlicno smo se mi pokazali,setite se da smo preko kvalifikacija dosli do Olimpijade pa osvojili srebro.Pred Bogdanom je svetla buducnost,kao pred nasom reprezentacijom koja ce,nadam se na Igrama 2020 srusiti Ameriku..idemoooooo!Srbiiija bre!

  • Acke

    22. avgust 2016 | 11:34

    Koji ste vi debili serem vam se i u Zvezdu i Partizan ,cemu pljuvanje Bogdanovica ,vi ste bruka Srbije ,ovakvim momcima i dalje ne dajete punu podrsku ,srali ste i po Djordjevicu sta sad imate reci ,vidi se na kom ste nivou kompleksnom klupskom ,derbijima Zvezde i Partizana ,a drzavu i ne cenite ni malo ,SRAMOTA !!!!!!!

  • @Жика Живац@

    22. avgust 2016 | 12:36

    Isprdo se Jenki sa franjevcem!Bravo za Srbiju!Zgazicemo Amere kad tad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA