≫ 

Grof Božović istakao ključan razlog Zvezdinog poraza (VIDEO)

Trener crveno-belih čestitao večitom rivalu na zasluženoj pobedi

  • 17
152 Derbi FK Partizan - FK Crvena zvezda, Marko Nikolić i Miodrag Grof Božović Foto: Marko Todorović

Partizan je sjajnim golom Leonarda srušio Crvenu zvezdu u 152. večitom derbiju sa 1:0 i doneo je veliko slavlje svojim navijačima i sada smanjio razliku na tabeli na šest bodova.

>>> PARTIZAN SRUŠIO ZVEZDU! Magičan volej Leonarda odlučio 152. večiti derbi! (VIDEO) (FOTO)

Crno-beli su tokom celog meča bili bolji rival, a i trener Zvezde Miodrag Božović je čestitao večitom rivalu na zasluženoj pobedi.

On je istakao da je najveći problem po njegovu ekipu bila loša igra veznog reda, koji nije mogao da poveže igru, naročito u drugom poluvremenu i to je označio kao ključan razlog poraza Zvezde.

- U prvom poluvremenu smo bolje kontrolisali igru, u drugom je Partizan bio bolji, naš vezni red nije uspeo uopšte da poveže igru. Partizan je zasluženo pobedio. Borili smo se, svi su dali svoj maksimum, što se tiče prvenstva, ima još mnogo da se igra. Idemo dalje - rekao je Miodrag Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi Manjaca

    17. septembar 2016 | 20:28

    Ti si los trener jer ti David Babunski sedi na klupi

  • LOLOLOL

    18. septembar 2016 | 09:14

    Vidim kako ste igrali fudbal!!!Sram te bilo siso od trenera,igras bez napadaca poslednjih 35 min uvodis 2 izmenu beka umesto krilnog igraca,imas na klupi za rezerve golmana i 3 defanzivna igraca!!!A ovamo pricas da ides da igras fudbal....ovo u zivotu nisam video za svojih 30 godina,koji kukavicluk!!!!Dovoeli ste strance koji se sudaraju po terenu,ne znaju loptu da prime,svaki pas ide u nazad ...Koju si bitnu utakmicu dobio u poslednjih god dana?!Ni jednu,ovo je nula od igre,totalni amaterizam,nista ti unapredio nisi....ovo je potpuno razocarenje!!malo ans drzao Grujic prosle god i onda si na zimu i njemu promeni poziciju i tu je i on prso...Znaci dokazao si da ne znas i da si velika sisa,kad igras bez napadaca protiv ovakvog Partizana koji je u ratu za predsednika,biju im upravu ....ma mogu ovako do sutra....Sram te bilo,kukavico!!!!!

  • Pavke

    17. septembar 2016 | 20:29

    Idi ti lepo cuvaj ovce najveca greska si ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA