NIKOLIĆ POSLE POBEDE U NIŠU: Imamo seriju od 24 meča bez poraza, ali nas ona još nigde nije dovela!

Strateg crno-belih se osvrnuo na pobedu protiv Radničkog

  • 15

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Radničkog i zahvalio se navijačima koji su učinili da se crno-beli u Nišu osećaju kao kod kuće.

Podsetimo, crno-beli su slavili rezultatom 2:0, a navijači su dugo posle meča pevali svojim miljenicima.

- Red je da se pohvali lep fudbalski ambijent u Nišu. On, u principu, skoro uvek i jeste takav. Niš je prava fudbalska sredina sa tradicijom igranja ozbiljnih utakmica još iz vremena stare Jugoslavije. Lepo je igrati u Nišu i prava je šteta što podloga nije u boljem stanju. Pre svega, šteta za Radnički, a onda i za sve timove koje dolaze u goste. Uprkos lošem terenu, mislim da je vidjenja izvanredna utakmica. One i moraju biti takve kada ima ovoliko publike - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare i dodao:

Foto: sr.partizan.rs Foto: sr.partizan.rs

- Čini mi se da je naša pobeda potpuno zaslužena, da smo u najvećem delu utakmice bili bolji rival, pogotovo na početku prvog poluvremena kad smo promašili ogroman broj šansi. Jedini period naše loše igre je poslednjih dvadesetak minuta prvog poluvremena kada smo počeli da radimo ono što inače ne radimo. Imali smo kontrolu igre, čini mi se da je zaslužena pobeda Partizana.

Trener Partizana je čestitao svojim igračima na nizu od 24 utakmice bez poraza.

- Imamo izvanrednu seriju od 24 utakmice bez poraza, ali ona nas još nigde nije dovela. Ali, ako nastavimo ovako sve do samog kraja, onda i nemoguće postaje moguće. Zahvalnost našoj publici, koja nas je i ovde ispratila i učinila da se i ovde u Nišu osećamo kao kod kuće - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    1. april 2017 | 22:19

    Znam šta je hteo da poruči ovom nebuloznom konstatacijom ali nek primi podatak da Zvezda ima veći niz od njegovog kluba pa nek tu nađe rešenje svog čuđenja.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    1. april 2017 | 22:47

    Зар су вам се само на 24 утакмице склањали, или судије помагали? Па и није много. Имали су толетови мезимци и веће те серије.

  • batko,

    1. april 2017 | 23:46

    Ovaj prepotenko raznim insinuacijama i pre i posle utakmice hoce da kaze da je normalno da samo oni pobedjuju, i imaju nekakvu zadivljujucu seriju, kojom se samozadovoljava, pritom stalno dovodeci u sumnju Zvezdine pobede i seriju, koja ipak vredi vise, sto i plasman na tabeli i razlika u bodovima pokazuje! Glodari, titulu bar do kraja 2020 videti necete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA