PROVOKACIJA ATP: Rafael Nadal je već osvojio US open! (FOTO)

Na zvaničnoj prezentaciji ATP španski teniser više od deset sati pre početka meča promovisan u šampiona Otvorenog prvenstva SAD. Slučajna greška ili oni znaju nešto što mi ne znamo?

  • 17

Ovakve greške se retko dešavaju, pogotovo u ozbiljnim institucijama kakva je "ATP world"! Na sajtu ATP prilikom zvaničnog upoređivanja Novaka Đokovića i Rafaela Nadala već je španskom teniseru dodata titula pobednika US opena za 2013. godinu!

To možete pogledati na ovom linku, mada ne garantujemo do kada će moći uživo da se vidi. Zato smo sačuvali prikaze, kako biste se uverili u verovatno "slučajnu" grešku ovog sajta.

Nizak udarac nekog od admina zaduženog za bazu podataka koji, na njegovu nesreću, neće uspeti da poremeti srpskog tenisera. Sigurni smo da bi Novak, saznavši za ovaj podatak, sigurno mogao da pojača motiv pre nego što se večeras (23 časa) nađe oči u oči sa Rafaelom Nadalom.

Podsećamo, Novak i Nadal večeras igraju 37. međusobni meč, što će ih u open eri istaći kao najveće rivale tokom poslednjih nekoliko decenija.

Takođe, možete uporediti i fizički izgled dvojice tenisera, pred večerašnji veliki okršaj. Da se pitaju ljudi sa "ATP world tour" sajta, ko zna šta bismo čitali kao komentare na ovakve fotografije Novaka i Rafe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovanović

    9. septembar 2013 | 17:29

    Al ste vi bolesna nacija,jeli bosanac jel vi nemate vaše novine da komentarišete???

  • Srpkinja

    9. septembar 2013 | 17:44

    Pa imaju Avaz ali ga koriste za brisanje g..... pa zato moraju i ovde kenjati. Naucili cim vide novine da s... U inat cijelom svijetu, Nole ce Rafu zgaziti ako Bog da....

  • mikim

    9. septembar 2013 | 15:25

    E osvojice ga al u K....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA