RAŠOVIĆ: Ispravljamo greške u igri!

Raduje me igra Malbašića i još nekih fudbalera, ali pre svega to što je cela ekipa igrala dobro i što nismo bili nestrpljivi, rekao je trener Partizana

  • 0

Trener fudbalera Partizana, Vuk Rašović, zadovoljan je pobedom nad Spartakom (2:0) kojom su crno-beli sačuvali prvo mesto na tabeli i počeli da ispravljaju pojedine greške u igri.

- Žao mi je što smo opet igrali bez publike, pružili smo veoma dobru partiju, u većem delu smo kontrolisali meč, doduše imao je i Spartak nekoliko šansi.

- Mislim da smo zasluženo pobedili. Raduje me igra Malbašića i još nekih fudbalera, ali pre svega to što je cela ekipa igrala dobro i što nismo bili nestrpljivi. Polako ispravljamo određene greške u igri - rekao je Rašović posle meča.

On je pohvalio igru Nikole Ninkovića, kao i Ivana Šaponjića, koji je sa 16 godina, tri meseca i 28 dana postao najmlađi debitant u istoriji kluba.

- Nisam razmišljao da će postati najmlađi debitant, namestila mu se situacija, drago mi je što je dobio priliku, jedino mi je žao što nije postigao gol na debiju - rekao je Rašović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA