Delegacija ASS dobila podršku Grada za organizaciju EP u dvorani!

Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije i Slobodan Branković, generalni sekretar, uručili Siniši Malom, predsedniku privremenog veća Beograda, plaketu sa zlatnom medaljom nedavno održanog Evropskog prvenstva u krosu i zahvalili se gradskim strukturama na podršci

  • 0

Siniša Mali, predsednik privremenog veća grada Beograda primio je delegaciju Atletskog saveza Srbije. U Skupštini glavnog grada bili su Veselin Jevrosimović predsednik ASS-a i Slobodan Branković generalni sekretar.

Domaćinu su članovi nacionalne kuće kraljice sportova uručili plaketu sa zlatnom medaljom s Prvenstva Evrope u krosu, nedavno održanog u Beogradu. Veselin Jevrosimović zahvalio se na ogromnoj podršci gradu i kabinetu Siniše Malog.

Pored razgovora o, kako je ocenjeno, vrhunskoj organizaciji spomenutog događaja, tema posete bila je i kandidatura naše prestonice za Šampionat Evrope u dvorani 2017.godine u Beogradskoj areni.

- Dobili smo uverenja da će grad Beograd svim svojim kapacitetima stati iza tako bitne i velike kandidature. Nadamo se da će nam podršku pružiti i Vlada Republike Srbije i da ćemo uz Tursku i Poljsku biti dostojni kandidati za ovaj veliki događaj - konstatovao je Slobodan Branković posle sastanka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA