≫ 

Bledi Laslo: Đere eliminisan na startu Serbia Opena, iznenadio ga slabije rangirani Italijan

Ništa nije polazilo za rukom našem predstavniku

  • 0
Laslo Đere Foto: Tanjug AP

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Serbia Opena pošto je eliminisan od 98. igrača sveta Đanluke Magera sa 6:4, 6:3.

Ništa nije polazilo za rukom našem predstavniku. Ukoliko pogledamo prvi deo prvog seta, nismo mogli ni da naslutimo da će se Đereova igra tako brzo raspasti.

Napravio je Laci odmah brejk na startu susreta, čuvao prednost sve do 3:4, a onda je Italijan stigao do ribrejka i poravnao rezultat na 4:4. Nervoza je polako uzimala maha, pa je rezultovala gubitkom servisa u najgorem momentu - brejk lopta je bila ujedno i set lopta za Magera koji je prišao na korak od pobede.

Napadao je Laslo, stvorio ponovo dve prilike za brejk u prvom gemu, ali nije uspeo, za razliku od italijanskog predstavnika koji je poveo sa 4:2, a onda i potvrdio vođstvo.

Borio se Đere, ali sve je to bilo prilično sivo do kraja susreta, tako da je posle dve spasene meč lopte u osmom gemu na 5:3, prošla treća na 5:4, te je naš teniser eliminisan sa turnira.

Mager nastavlja takmičenje i za četvrtfinale će igrati protiv pobednika duela Serundolo - Popirin.

Video: Đere: Bio sam 250. na svetu, a Noletov poziv mi je promenio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA