≫ 

Nole konačno uzeo brejk Cicipasu, pa "zaurlao" u srcu Rima: Odavno ga nismo videli ovakvog

Đoković pokušava da se domogne polufinala Mastersa u italijanskoj prestonici

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Dvodnevni duel Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa upravo je postao još duži! Srpski as uspeo je da uzvrati brejk i da produži nadu za plasman u polufinale turnira u Rimu. Za razliku od prethodnih nekoliko dana, u Rimu danas greje sunce i uslovi za igru su gotovo idealni.

Pri rezultatu 3:4 za Cicipasa, Novak je došao do 0:40 na servis grčkog tenisera. Nije iskoristio nijednu od tih brejk lopti, pa se ušlo u veliku dramu - čas je Đoković dolazio do novih šansi da oduzme servis Cicipasu, čas je ovaj mogao da dođe na korak od osvajanja drugog seta, a samim tim i meča.

Na kraju je "ugrabio" petu brejk šansu koja mu se ukazala, a koliko mu to znači osvajanje ovog gema, pokazao je velikim urlikom koji se "prolomio" glavnim terenom u prestonici Italije. Prvi korak je napravljen, ali podsetimo, Noletu je neophodno da osvoji i treći set kako bi obezbedio duel sa Lorencom Sonegom ili Andrejem Rubljovom, koji takođe igraju svoj četvrtfinalni meč trenutno.

Pogledajte i sami koliko je Novaku značio osvojeni gem na Cicipasov servis.

Video: Nakon tri sata kiše Nole ušao u osminu finala Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA