≫ 

Đokovića u Njujorku pitali o Olgi Danilović: Otac joj je jedan od najboljih srpskih košarkaša ikada

Prvi reket sveta kratko analizirao srpsku teniserku

  • 2

Nedugo nakon meča protov Holgara Runea, tačnije na konferenciji za medije, najbolji svetski teniser Novak Đoković govorio je i Olgi Danilović!

Doduše, ne zbog toga što je sam želeo - već zato što je već na startu konferencije upitan da prokomentariše Srpkinju i njen prvi susret na US Openu protiv Naomi Osake.

- Pratio sam Olgu od kada je bila mlada, njen otac je jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, ima sjajne gene za sport. Imala je problema da bude konstantna prethodnih godina, ali jako je mlada, ima samo 20 godina, visoka je, igra levom rukom, jaka je... - rekao je Đoković i dodao:

- Što više mečeva dobija, sve bolje će se osećati. Pričali smo, pokušao sam da joj pomognem savetima i drago mi je što se kvalifikovala i došla do meča sa Osakom. Igra protiv prvog favorita, na centralnom terenu, uzbuđena je. Pitala me kako je na velikoj sceni, možeš nešto da kažeš, ali bitno je da to osetiš. Nadam se da će to iskoristiti, ona je sjajna.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA