≫ 

Krajinović eliminisan u osmini finala Rima: Filip bez snage za dva iznenađenja, Siner ide dalje

Srbin morao da prizna poraz od italijana

  • 0
Filip Krajinović, Danil Medvedev Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović, posle Andreja Rubljova, nije uspeo da savlada i Janika Sinera. Italijan je sprečio novo iznenađenje tako što je slavio sa 6:2, 7:6(6) u osmini finala Mastersa u Rimu. Tamo će na Stefanosa Cicipasa koji je porazio Karena Kačanova posle žestokog preokreta 4:6, 6:0, 6:3.

Susret je trajao sat i 42 minuta, a mogao je znantno da se produži shodno tome da je Filip bio na dva poena od osvajanja drugog seta. Nažalost, prelomilo se u drugu stranu.

Siner je imao podršku domaće publike, a na toj energiji je dominirao u prvom setu. Bez suočavanja sa brejk loptom, Italijan je došao do 1:0 i tako izvršio veliki pritisak na našeg predstavnika.

Svi su pomislili da je Krajinović u teškom padu i da se neće zadržati, pogotovo nakon što je izgubio servis u prvom gemu drugog seta, ali sledi uzdizanje.

Vraća Fića brejk u četvrtom gemu za 2:2, gura do taj-brejka gde se sa 1:4 vraća na 5:4, ali tada već polako gubi gorivo i propušta protivnika do četvrtfinala.

Video: Novak igrao tenis sa Stefanom: Predivna slika na Dorćolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA