≫ 

Mali Stefan je najveća "faca" Noletovog boksa, u "nadalovskom izdanju" bodrio je tatu protiv Kokinakisa

Preslatki Đoković junior ne trepće dok prati mečeve svog oca

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na Vimbldonu ima najlepšu i najdražu moguću podršku koju može da poželi u momentu kad seže ka novim visinama, podršku svoje porodice, dece Stefana i Tare, i supruge Jelene.

Sa velikom pažnjom Stefan, sada već ozbiljan dečačić, zvrk, prati svaki poen svog tate, definitivno je glavna "faca" Noletovog boksa, ali osim što se raduje kada Novak pobeđuje svoje rivale, prati i navija šta radi još jedan njegov idol, Rafa Nadal.

I ne samo da navija, već kopira i stajling španskog tenisera. Tako je mali Stefan posmatrao Novakov meč sa Kokinakisom sa trakom oko glave baš kao što je namesti dok igra i slavni Španac. Slika slatkog Stefana u "nadalovskom izdanju" oduševila je ljubitelje tenisa.

Stefanovo navijačko opredeljenje prema tatinom velikom rivalu otkrio je upravo Đoković u jendom od svojih intervjua rekavši da mu sin navija za Španca.

Stefan, ali i Tara, su nedavno bili u centru pažnje kada ih je tata odveo pravo red legendarnu Serenu Vilijams kako bi im ispunio želju da dobiju autogram od slavne Amerikanke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA