Levante preznojio Murinja, spektakl Ronalda (VIDEO)

Šestim het-trikom u sezoni portugalski as doneo 10 bodova prednosti Realu nad Barselonom

  • 0

Posle pobede u prvom delu sezone, Levante je propisno namučio Real na njegovom "Santjago Bernabeu". Iznenađenje je sprečio fantastični Kristijano Ronaldo 6. het-trikom u sezoni. Posle preokreta, 4:2 za Real, koji je sada 10 koraka odmakao drugoplasiranoj Barseloni.

Titula je sve bliža Madridu. Posle 3 godine posta. Ukoliko se šampionski pehar bude našao na vitrinama "kraljevskog kluba", Kristijano Ronaldo bi trebalo da dobije posebne zasluge.

Fenomenalni Portugalac u dresu "kraljeva" rešeta protivničke mreže, vraća ekipu iz mrtvih, sam joj donosi bodove. Još jednom je vratio osmeh na lice Žozea Murinja, iako je u prestonici ponovo bilo problema za vodeći tim Primere.

Posle 22 meča u Primeri na kontu Ronalda je neverovatnih 27 golova.

Bivši kapiten River Plejta Gustavo Kabral pogodio je u 5. minutu mrežu Ikera Kasiljasa i najavio da njegova ekipa može do novog iznenađenja protiv moćnog rivala. Ipak, razigrao se Kristijano Ronaldo. Golovima u 45. (iz penala), 50. i 57. minutu, već na startu drugog poluvremena najavio je navijačima da će bez stresa moći da uživaju u još jednoj goleadi njihovog tima.

Ibora je skrivio jedanaesterac igrajući rukom, zaradio crveni karton u smiraj prvog dela i praktično najavio očekivani epilog za drugih 45 minuta. Neizvesnosti nije bilo ni posle gola Konea u 63. minutu, jer je samo tri minuta kasnije Francuz Benzema postigao gol, dovoljno za povećanje prednosti nad najbližim pratiocem.

Real Madrid - Levante 4:2

(Ronaldo 45, 50, 57, Benzema 66 - Kabral 5, Kone 63, ck. Ibora 43)

Tabela: Real Madrid 58, Barselona 48, Valensija 40, Levante 32, Espanjol 32, Malaga 31...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA